Bu mesaja dikkat !

Türkiye Bileşim Güvenliği Derneği, internet kullanıcılarını virüs tehdidi içeren mesajlara karşı uyardı. Rus kaynaklı olduğu tahmin edilen ve MSN aracılığıyla gönderilen, “Bu resim senin mi? www. designportal. com /resimleri. php?id= murat??? @hotmail.com” isimli mesaj, yeni bir internet soygunu anlamına geliyor.

Bilgisayar güvenlik uzmanları, internet kullancılarını uyararak, “Mesaj tıklanınca bilgisayarınıza gizli bir ‘keylogger’ isimli hayalet program yükleniyor. Sizin hiçbir şeyinizden haberiniz olmadan bilgisayarınızda yaptığınız her bir işlem bu internet dolandırıcılarına geçiyor.

Virüslerden daha tehlikeli bu trojenler için internet kullanıcılarının daha dikkatli olmasını istiyoruz. İnternet üzerinden yaptığınız tüm banka işlemleri ve şifreleri bu program sayesinde programın yönlendirdiği kişiye gidiyor” dedi.

Sohbet Salonlarımız

Chat Sohbet Salonu
chat sohbet

Geyik Sohbet Salonu
geyik sohbet

Radyo Sohbet Salonu
radyo sohbet

Aşk Sohbet Salonu
aşk sohbet

Oyun Sohbet Salonu
oyunlu sohbet

Dostluk Sohbet Salonu
dost sohbet

Girmek istediğiniz sohbet salonunun üstünü tıklayın ve kolayca sohbete başlayın...

facebookta paylaş

Yazı Kategorisi: Msn Özel Bölümü

yazıya yorum yap

RSSYorum (0)

Trackback URL

Yorum yap

Yorum yapmak için giriş Yapınız